06-48337148 info@rijschoolarnold.nl

Rijschool Arnold

Jarenlange ervaring en persoonlijke aandacht

Op 1 maart 2005 ben ik begonnen met mijn eigen rijschool. Het leukste aan lesgeven vind ik dat mensen iets belangrijks mee kan geven voor hun toekomst. Een stuk volwassenheid. Ik zie mijn cursisten groeien en bewuster worden in het verkeer. Dat is voor mij een belangrijke motivatie voor het geven van rijlessen.

Regio Den Helder, Julianadorp en Texel

De meeste leerlingen komen uit Den Helder, Julianadorp en Texel. Daarnaast begeleid ik marinemensen en leerlingen uit Breezand, Schagen en Alkmaar. De meeste mensen uit Schagen pakken de trein naar Den Helder, zodat ze hun kostbare tijd niet teveel aan het rechte stuk Den Helder – Schagen spenderen.

Hoog slagingspercentage

Als rijschool in Den Helder scoor ik bovengemiddeld met het slagingspercentage. Daar ben ik erg blij mee: je bent voor je rijlessen beter af bij Rijschool Arnold! Het is voor mij belangrijk om jou zo goed mogelijk te leren autorijden.

Wil je verder kennismaken? Meld je aan voor de gratis proefles of neem contact op.

%

Examen

%

Her-examen

Kooktips

Voordat ik begon met Rijschool Arnold was ik tien jaar lang kok. Vraag me gerust om kooktips! Ik ben in de tussentijd ook bezig geweest aan een studie sportleraar, en daar op het CIOS heb ik mijn vrouw ontmoet. We zijn nu sinds 2001 bij elkaar, in 2003 getrouwd en hebben we twee prachtige dochters.