06-48337148 info@rijschoolarnold.nl

Informatie voor ouders

Rijles bij Rijschool Arnold

Je kind wordt volwassenen. Leren autorijden is daar een belangrijke stap in. Hier lees je als ouder (of grootouder) alles over rijlessen bij Rijschool Arnold, een rijschool voor Den Helder en regio met een hoog slagingspercentage.

Persoonlijke instructiekaart

De vooruitgang van je kind wordt bijgehouden in een persoonlijke instructiekaart. Hierin staan alle onderdelen van het rijexamen en zie je duidelijk hoe de rijlessen verlopen.

Meerijden

Als ouder kun je ook een keer meerijden met je kind.

Lessen vanaf 16,5 jaar

Vanaf 16,5 jaar mogen cursisten beginnen met het nemen van rijlessen. Afrijden mag al vanaf 17 jaar. Autorijden tot 18 jaar mag dan alleen onder begeleiding met een begeleiderspas, deze is aan te vragen via de website van het RDW. Op de website van 2todrive vind je alle info over het lessen vanaf 16 jaar.

Hoog slagingspercentage

Rijschool Arnold heeft al meer dan 500 rijexamenkandiaten begeleid, een hoog slagingspercentage en meer dan 14 jaar ervaring. Ik ben een relaxed persoon die ontspannen rijdt.

Rijlessen cadeau

Vaak worden rijlessen gedeeltelijk of geheel betaald door ouders of familie. Leerlingen kunnen altijd beginnen met een proefles.
Voor de eerste 10 lessen is een speciale aanbieding van € 440

Rijlessenpakket

Het gemiddeld aantal lessen ligt op ongeveer 30-35 rijlessen. Natuurlijk is dat nooit zeker, want als het goed is dan is het goed. Dat wil zeggen dat je nooit 30 rijlessen moet afnemen. Het is een gemiddelde. Je mag per keer of per meerdere rijlessen betalen. Dat wordt in de proefles besproken. Examens en Tussentijdse toetsen worden altijd apart afgerekend. 

Bekijk de prijzen of neem direct contact op met Rijschool Arnold.