06-48337148 info@rijschoolarnold.nl

Informatie voor ouders

Rijles bij Rijschool Arnold

Je kind wordt volwassenen. Leren autorijden is daar een belangrijke stap in. Hier lees je als ouder (of grootouder) alles over rijlessen bij Rijschool Arnold, een rijschool voor Den Helder en regio met een hoog slagingspercentage.

Persoonlijke instructiekaart

De vooruitgang van je kind wordt bijgehouden in een persoonlijke instructiekaart. Hierin staan alle onderdelen van het rijexamen en zie je duidelijk hoe de rijlessen verlopen.

Meerijden

Als ouder kun je ook een keer meerijden met je kind.

Lessen vanaf 16,5 jaar

Vanaf 16,5 jaar mogen cursisten beginnen met het nemen van rijlessen. Afrijden mag al vanaf 17 jaar. Autorijden tot 18 jaar mag dan alleen onder begeleiding met een begeleiderspas, deze is aan te vragen via de website van het RDW. Op de website van 2todrive vind je alle info over het lessen vanaf 16 jaar.

Hoog slagingspercentage

Rijschool Arnold heeft al meer dan 500 rijexamenkandiaten begeleid, een hoog slagingspercentage en meer dan 14 jaar ervaring. Ik ben een relaxed persoon die ontspannen rijdt.

Rijlessen cadeau

Vaak worden rijlessen gedeeltelijk of geheel betaald door ouders of familie. Leerlingen kunnen altijd beginnen met een proefles.
Voor de eerste 10 lessen is een speciale aanbieding van € 440

Voordeelpakket

Het gemiddeld aantal lessen ligt op ongeveer 30-35 rijlessen. Daarom bied ik een voordelige rijopleiding aan bestaande uit 30 rijlessen, een online-theoriecursus een tussentijdse toets van het CBR en het rijexamen. De rijopleiding vermindert de examendruk en helpt de cursist in zijn of haar eigen tempo naar het rijexamen toe. Mocht het gebeuren dat een cursist binnen de 30 rijlessen klaar is, dan krijgt die de rest van de lessen gewoon teruggestort. Het voordeelpakket laten wij altijd in 2 termijnen betalen. We geven geen geld tussentijds terug.

Bekijk de prijzen of neem direct contact op met Rijschool Arnold.